- Ganache czekoladowy
Czekolada gorzka i śmietanka kremowa 30% - wystarczy tylko tyle, żeby stworzyć prawdziwe czekoladowe arcydzieło. Ganache czekoladowy to prosty, a jednocześnie efektowny dodatek do ciast i deserów, który zachwyci każdego miłośnika słodkości. Idealnie gładki i bogaty w smaku, ganache to coś, co warto mieć w swoim kulinarnym repertuarze.
2 + 5 minłatwy12466 kcal - Ganache z mlecznej czekolady
Czekolada mleczna i śmietanka kremowa 30% - to właśnie te dwa składniki tworzą niesamowicie gładką i kremową ganache, którą możesz wykorzystać do dekoracji ciast, nadziewania pralinek lub po prostu jako sos do deserów. Wystarczy parę minut i minimalny wysiłek, żeby cieszyć się tym czekoladowym przysmakiem.
5 + 10 minłatwy12723 kcal - Ganache z masłem
Masło i gorzka czekolada – te dwa składniki to podstawa ganache, który jest gładki jak jedwab i idealnie kremowy. Bez żadnych zbędnych dodatków, to połączenie powoduje, że deser zyskuje głębię i elegancję smaku. Prosty przepis, a efekt końcowy zrobi wrażenie na każdym łasuchu!
5 + 10 minłatwy13750 kcal