Recipes | Sposób przyrządzenia - wędzenie
-
Kindziuk
Kindziuk to rodzaj wędliny, która wywodzi się z kuchni litewskiej. Długo dojrzewa, przez co charakteryzuje się specyficznym aromatem, a także …
150 min trudny 10 -
Spianata
Spianata to tradycyjne włoskie salami. Pyszne salami można przygotować z chudego mięsa wieprzowego. Domowa wędlina doskonale sprawdzi się jako dodatek …
60 + 7200 min średni 20 325 kcal -
Kiełbasa z dziczyzny
Potrawy z dziczyzny w ostatnich latach zyskują na popularności. Często nazywane są potrawami myśliwskimi ze względu na mięso z dzika, …
90 min łatwy 40 532 kcal
Pozostałe przepisy
-
Wędzona pierś z kurczaka
Sałatki to szybka i prosta propozycja na lunch lub drugie śniadanie, które doda Ci energii i sytości do końca dnia. …
20 + 120 min łatwy 2 -
Pstrąg wędzony
Pstrąg wędzony to doskonała propozycja na smaczny dodatek do śniadania lub kolacji. Wędzonego pstrąga można wykorzystać jako przekąskę na wiejskim …
30 + 180 min łatwy 10 229 kcal -
Słonina wędzona
Słonina wędzona to jeden z tych przysmaków, do których trzeba się przekonać. Gdy już raz się go spróbuje, ciężko przejść …
45 min łatwy 10 2122 kcal -
Boczek wędzony
Boczek wędzony w wędzarni to doskonały pomysł na tradycyjny, domowy i smaczny wyrób mięsny. Przepis na boczek wędzony jest dość …
30 + 300 min łatwy 10 585 kcal -
Solanka do wędzenia
Solanka do wędzenia to dodatek, który doskonale sprawdzi się, gdy chcesz przygotować smaczne wędzone mięso. Bez niej nie uzyskasz odpowiedniego …
5 min średni 1